PGS BV Verhuist naar een nieuwe locatie in Harderwijk

PGS BV, de toonaangevende speciaalhandel in duurzame stenen, dakpannen en steenstrips, heeft met trots aangekondigd dat ze zijn verhuisd naar een nieuwe locatie. Voorheen gevestigd aan de Van Leeuwenhoekstraat 17, is PGS BV nu te vinden aan de Morsestraat 2G in Harderwijk.

Een Nieuwe Start

De verhuizing naar de Morsestraat markeert een spannende nieuwe fase voor PGS BV. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en moderne faciliteiten om klanten nog beter van dienst te zijn. Het pand is ontworpen met duurzaamheid in gedachten, wat perfect aansluit bij de missie van PGS BV om milieuvriendelijke bouwmaterialen te leveren.

Nieuwe locatie PGS BV

Waarom Verhuizen?

De beslissing om te verhuizen werd ingegeven door de groeiende vraag naar hoogwaardige bouwmaterialen en de behoefte aan een grotere opslag- en showroomruimte. De nieuwe locatie biedt niet alleen meer ruimte, maar ook verbeterde toegankelijkheid voor klanten en leveranciers.

Vooraanzicht van het nieuwe pand

Wat Betekent Dit Voor U?

Klanten kunnen dezelfde uitstekende service en hoogwaardige producten verwachten die ze gewend zijn van PGS BV. De nieuwe locatie biedt echter extra voordelen, zoals een uitgebreidere productvoorraad en verbeterde logistieke mogelijkheden.

Bezoek Ons!

We nodigen al onze klanten uit om onze nieuwe locatie te bezoeken en het uitgebreide assortiment aan duurzame bouwmaterialen te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar innovatieve dakpannen, stijlvolle gevelstenen of veelzijdige steenstrips, PGS BV heeft het allemaal.

Kom langs op de Morsestraat 2G in Harderwijk en ervaar zelf de kwaliteit en service die PGS BV tot uw betrouwbare partner in bouwmaterialen maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze nieuwe locatie!

Geplaatst in Niet gecategoriseerd